Om oss

Vi har spesialisert oss på å levere mat til spillkvelder, fordi mat ofte blir neglisjert ved slike anledninger.

Vi lager varme retter som er lette å spise og som ikke tar opp alt for mye plass. Det er en fordel når det ligger brikker, kort eller sjetonger på bordet.
I tillegg til å levere mat, gir vi på denne nettsiden råd og tips om poker. Poker er et svært populært spill som vi i Mmmat engasjerer oss i. Vi har god kjennskap til og har spilt poker både i Norge og i utlandet.
 
Vi i Mmmat tilhører samme omgangskrets og møtes hver uke for et slag poker hjemme hos en av oss. Vi pleier å spille en versjon av poker som heter Texas Hold’em. Detter er derfor den versjonen av poker som vi skriver om på denne nettsiden.
En annen ting som har vist seg etter hvert som vi har spilt mye poker sammen, er hvilken mat vi liker å spise når vi spiller. Etter at vi har spilt noen timer, er det alltid stor begeistring når god mat blir levert. Pizza er en klassiker, men etter hvert har vi også spist en del andre ting.
 
Vi har hatt både tapas, sandwich, tacos og nachos på de ulike pokerkveldene våre.
God mat og engasjerende spill er oppskriften på en fin kveld.
 
Vi i Mmmat brenner for at folk skal få muligheten til å kose seg og glemme alt som burde gjøres. Av og til er det nemlig viktig å koble av, ta en pause og nyte livet.
pretzels